Η εταιρεία μας

Η εταιρεία μας Caravans.gr προήλθε από την εταιρεία Χαραλαμπίδης Γεώργιος και ασχολείται με την εμπορία τροχοσπίτων, αυτοκινήτων, τρέιλερ και ανταλλακτικών εδώ και 30 χρόνια, με έδρα την πόλη της Θεσσαλονίκης.

Στα πρώτα χρόνια της εταιρείας μας στο χώρο του εμπορίου και μέχρι το 1996, εμπορευόμασταν αυτοκίνητα Ι.Χ. αλλά και επαγγελματικά.

Συγχρόνως, η εταιρεία επεκτάθηκε στο χώρο του τροχοσπίτου με συνεχείς εισαγωγές από το μεγαλύτερο παραγωγό τροχοσπίτων στον κόσμο, την Γερμανία.

Με συνεχείς πωλήσεις σε όλη την Ελλάδα, στόχο μας ήταν και είναι η πώληση προσεγμένων προϊόντων με νόμιμες διαδικασίες, έτσι ώστε οι πελάτες μας να μένουν ευχαριστημένοι.

Μέχρι το 2013 είχαμε τις εγκαταστάσεις μας στην περιοχή της Σταυρούπολης, Ι. Γωγούσι 2, αλλά αποφασίσαμε την μεταφορά της εταιρείας μας σε μεγαλύτερες εγκαταστάσεις, στην περιοχή του Κόμβου Λαγυνών, κάτω από το δρόμο της Εγνατίας Οδού. Τώρα πλέον στο μεγαλύτερο χώρο μας εκτός από την εμπορία στα τροχόσπιτα, αυτοκίνητα, τρέιλερ και ανταλλακτικά, διαθέτουμε και πάρκινγκ για τροχόσπιτα/σκάφη αλλά και αυτόνομα φωτοβολταϊκά. Σε συνεργασία με το τεχνικό προσωπικό μας μπορούμε να εξοπλίσουμε το τροχόσπιτο ή εξοχικό σας με φωτοβολταϊκά.

Σας περιμένουμε, λοιπόν, για να σας δειγματίσουμε τα προϊόντα μας και να σας ξεναγήσουμε στο χώρο μας!