Η εταιρεία μας

Η εταιρεία μας Caravans.gr προήλθε από την εταιρεία Χαραλαμπίδης Γεώργιος που ασχολείται με την εμπορία τροχόσπιτων και αυτοκινήτων εδώ και 25 χρόνια, με έδρα την πόλη της Θεσσαλονίκης.

Στα πρώτα χρόνια της εταιρείας μας στο χώρο του εμπορίου, μέχρι το 1996 εμπορευόμασταν αυτοκίνητα Ι.Χ. αλλά και επαγγελματικά.

Συγχρόνως η εταιρεία επεκτάθηκε στον χώρο του τροχόσπιτου με συνεχές εισαγωγές από τον μεγαλύτερο παραγωγό τροχόσπιτων στον κόσμο, την Γερμανία.

Με συνεχές πωλήσεις σε όλη την Ελλάδα, στόχο μας ήταν και είναι η πώληση προσεγμένων προϊόντων με νόμιμες διαδικασίες έτσι ώστε οι πελάτες τις εταιρείας να μένουν ευχαριστημένοι.

Μέχρι το 2013 που είχαμε τις εγκαταστάσεις μας στην περιοχή της Σταυρούπολης στην Ι. Γωγούσι 2 αποφασίσαμε την μεταφορά τις εταιρείας μας σε μεγαλύτερες εγκαταστάσεις στην περιοχή του Κόμβου Λαγυνών κάτω από το δρόμο της Εγνατίας Οδού. Τώρα πλέον στο μεγαλύτερο χώρο μας εκτός από την εμπορία στα τροχόσπιτα, αυτοκίνητα, τρέιλερ και ανταλλακτικά τροχόσπιτων διαθέτουμε και πάρκινγκ για τροχόσπιτα και  σκάφη.

Σας περιμένουμε για να σας δειγματίσουμε τα προϊόντα μας και να ξεναγήσουμε στον χώρο μας.